Кухар-кондитер

/Files/images/IMG_8844.jpg

Криворізький навчально – виробничий центр займає провідне місце в підготовці кухарів – кондитерів. Висока якість навчання, підготовка справжніх спеціалістів своєї справи забезпечується розвиненою інфраструктурою навчального закладу, досвідченими викладачами та майстрами виробничого навчання. Мистецтво кулінарії - одне з найдавніших. Справжній кухар - це талант, яким наділений не кожна людина. З метою вдосконалення професійних навичок майбутніх випускників за професією кухар – кондитер проводяться тижні професійної майстерності.

В нашому центрі відкрита лабораторія з технології приготування їжі яка обладнана за сучасними вимогами. До їх послуг тепер є духова шафа, мікрохвильова піч, електро плити, набори столового та кухонного посуду, а також обладнані індивідуальні робочі місця. Навчаючись у нас, учні мають можливість проходити практику в престижних кафе, ресторанах нашого міста. А кращі учні в літку працюють в пансіонатах та дитячих таборах м. Крима, де вони вдосконалюють свої знання та майстерність.

Сьогодні справжній кулінар, щоб оволодіти всіма тонкощами приготування їжі, повинен знати безліч різних наук: хімію, фізіологію, біологію … Погодьтеся, що смак кожного блюда залежить від дрібних деталей, деколи, ледь відчутних. Невипадково французи вважають кулінарію мистецтвом, а кращих кухарів — поетами. Кухар – кондитер – це мистецтво приготування їжі з сирих, рослинних та тваринних продуктів. У свої кулінарні шедеври справжній кухар вкладає всю душу, бо готує з натхненням, а, значить, повинен бути справжнім майстром своєї справи. Саме з цю мету ставлять перед собою викладачи та майстри виробничого навчання, при підготовці майбутніх фахівців.

Готувати можна і швидко, і смачно, і якісно!

Перевірено на власному досвіді!

А досвід приходить, головне відкрити йому двері.

Кiлькiсть переглядiв: 0