На Дніпропетровщині 15,17 листопада 2016 року пройшов ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з математики серед учнів професійно-технічних навчальних закладів

Одним із традиційних напрямків роботи з обдарованою молоддю залишається проведення предметних олімпіад.

З метою створення умов підвищення якості загальноосвітньої підготовки учнів професійно-технічних навчальних закладів, розвитку обдарованої молоді, підвищення інтересу до поглибленого вивчення навчальних предметів протягом жовтня-листопада 2016 року в ПТНЗ проходили учнівські олімпіади з предметів загальноосвітньої підготовки (І етап).

У ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики взяли участь 47 учнів І курсу та 41 учень ІІ курсу із 47 ПТНЗ Дніпропетровської області.

Найкращі результати показала учениця гр.Пр-2/9 -15 ГРЕЧКО АЛІНА, яка посіла ІІІ місце в ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики серед учнів ІІ курсу професійно-технічних навчальних закладів. Бажаємо ГРЕЧКО АЛІНІ натхнення в навчанні, нових звершень та перемог!

Приємно констатувати, що з кожним роком збільшується кількість учасників - учнів Криворізького навчально-виробничого центру в ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Кiлькiсть переглядiв: 0