22,24 листопада 2016 року на Дніпропетровщині пройшов ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики серед учнів професійно-технічних навчальних закладів

Проведення предметних олімпіад - це традиційний напрямок роботи з обдарованою молоддю. Предметні олімпіади - це престижні інтелектуальні змагання, де учень у повній мірі може проявити знання і вміння, показати результат своєї праці та діяльності викладача.

З метою створення умов підвищення якості загальноосвітньої підготовки учнів професійно-технічних навчальних закладів, розвитку обдарованої молоді, підвищення інтересу до поглибленого вивчення навчальних предметів протягом жовтня-листопада 2016 року в ПТНЗ проходили учнівські олімпіади з предметів загальноосвітньої підготовки (І етап).

У ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики взяли участь 89 учнів з 51 ПТНЗ Дніпропетровської області.

Найкращі результати показала учениця гр.Пр-1/9-15 ПАРИКОЖА ВІОЛЕТТА, яка посіла призове І місце на ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики серед учнів ІІ курсу професійно-технічних навчальних закладів.

До речі, ПАРИКОЖА ВІОЛЕТТА представлятиме професійно-технічну освіту на рівні області на ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

Бажаємо ВІОЛЕТТІ натхнення в навчанні, нових звершень та перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 0